MaM’s basics: Shaper origin frees

In het MaM staan veel toestellen die in een eerste oogopslag moeilijk lijken. Om die drempel wat te verlagen, geven we beginnersworkshops over bepaalde machines en hun toepassingen. In de reeks 'MaM's basic's' tonen we je stap-voor stap hoe een toestel werkt en tonen we jou de vele mogelijkheden van een bepaalde maaktechniek.

Deze workshops zijn lager in prijs, omdat ze echt bedoeld zijn als demo. We tonen in een uitgebreide demonstratie hoe het toestel werkt en prikkelen jouw creativiteit. 

 

Deze initiatie gaat over de Shaper origin freesmachine. Geen ervaring met hout? Geen enkel probleem! Houtbewerken is helemaal zo moeilijk niet met dit FAN-TAS-TISCH toestel van festool. Met enkele heel eenvoudige stappen kan men de meest complexe gravure of verbinding uitfrezen met precisie tot op 1/10e van een millimeter. Een uurtje is meer dan genoeg om de mogelijkheden van dit toestel te demonstreren en de deelnemers te inspireren. CNC-frezen was nog nooit zo toegankelijk. 

Met de opgedane kennis kan je nadien zelf aan de slag tijdens onze open ateliers  of omzetten in je eerste DIY-project tijdens de workshop lichtgevende letter maken.

Geen voorkennis vereist!
Ben je ingeschreven? Super! Enkele dagen voor de workshop krijg je van ons een reminder mail met praktische info.

Terug naar overzicht

Wanneer

Donderdag 19 oktober van 19u30 tot 21u

Capaciteit

max 15 personen

Prijs

10 euro
Delen