Wil jij mee bouwen aan ons verhaal?

Het MaM is permanent op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers die hun (vak)kennis willen doorgeven aan andere makers. Ons credo is niet voor niets learn-dare-make-share. Vanuit die filosofie zoeken we enthousiastelingen die ons willen ondersteunen tijdens publieke momenten. 

Tijdens de publieke openingsmomenten is het fijn vertoeven in deze broeihaard van creativiteit.  Het MaM is een maakplek, maar tegelijkertijd is het een plaats van ontmoeting en samenwerking. We zoeken vrijwilligers die een aantal keer per maand meelopen in onze werking en de activiteiten die we organiseren. We verwachten dat je kan omgaan met diversiteit in leeftijd, interesse, zelfstandigheid…

Eenmaal we elkaar beter kennen, mag je vanuit jouw achtergrond workshops organiseren. Dat kan gaan van een keramiek workshop, tot een sessie etsen; van het maken van houten vogelkastjes tot het opnemen van gitaarriffs. We rekenen hierbij op jouw creativiteit voor de inhoud van de workshop en op je verantwoordelijkheid én enthousiasme voor het omgaan met (kleine) groepen.

Wat hebben wij jou te bieden? Je krijgt in ruil voor je inzet gratis machinetijd op alle toestellen van het MaM. Daarnaast kan je gratis deelnemen aan andere workshops en activiteiten, om zo je maak-skills nog extra bij te kruiden. Je komt in een leuk team terecht van medewerkers en vrijwilligers die allen de filosofie van de makers community in het hart dragen.

Door vrijwilliger te worden, krijg je de kans om een pak nieuwe ervaringen op te doen en om boeiende mensen te ontmoeten. Je eigen creativiteit wordt ongetwijfeld geprikkeld.

 

Interesse? Meld je hier aan