Wat houdt een lidmaatschap juist in?

Wil jij ook graag lid worden van de Mind- And Makerspace? Dat kan. Iedereen kan een lidkaart kopen van het MaM. We hebben hieronder de voorwaarden en voordelen kort opgesomd.

  • een lidmaatschap geldt voor 3 maanden vanaf het eerste bezoek, de zomersluiting niet meegeteld
  • een lidkaart kost €30 en kan je enkel ter plaatse aankopen met Bancontact
  • studenten van Howest zijn automatisch lid gedurende hun schoolcarrière
  • het grote voordeel van lidmaatschap is dat je een aanzienlijke korting krijgt op onze verbruikstarieven, zowel op machinegebruik als op het verbruik van materialen
  • bovendien krijg je als abonnee gratis toegang tot extra ruimtes. Zo is het houtatelier enkel bruikbaar door leden en hoef je de MaM Studio’s niet af te huren, maar mag je ze vrij gebruiken..
  • En niet te vergeten: door je lid te maken treed je binnen in de wondere makerswereld en maak je voortaan deel uit van ons netwerk.
  • Je mag dit abonnement vrij doorgeven binnen je gezin. Kinderen -12 jaar komen met begeleiding en vallen onder ditzelfde abonnement. Boven de 12 jaar moeten ze zelf een lidkaart hebben of het eenmalig tarief betalen per machine.

 

Lidmaatschap is niet verplicht. Je mag ook gewoon ‘zo’ binnenwandelen om te experimenteren, te ontdekken en andere te inspireren. Wie iets wil maken betaalt dan zijn/haar verbruik volgens het ‘eenmalig tarief’.  We zijn open telkens op dinsdagen (8u30-12u & 13u-17u), woensdagen (13u30 – 22u) en donderdagen (13u30 – 22u).

Laat hieronder je gegevens na en dan voegen we je toe aan de ledenlijst. Bij aankomst in het MaM hoef je dan enkel nog te vragen naar je lidkaart en de betaling in orde te brengen.

Welkom!

Bekijk hier de prijzen van onze toestellen