Ambacht: grote lichtletter in hout

Heb jij een man cave, maar nog geen sfeervolle bar? Komt er een feest aan en zoek je nog decoratie met een WOW-factor? Schrijf je snel in voor deze DIY-workshop. In 2 avonden maak je eigenhandig een houten letter met show-gehalte.

De workshop wordt verdeeld over 2 avonden om zeker voldoende tijd te hebben voor de afwerking. Er zal aandacht zijn voor diverse houtbewerkingstechnieken (digitale en ook manuele). Zo kan je bijvoorbeeld zelf kiezen om de letter uit te frezen met de Shaper Origin of met een figuurzaag. Je leert zagen in verstek en tegelijk je weg te vinden in ons houtatelier.

Uiteraard komt er ook een stukje elektriciteit bij kijken. Maakcoach Marc wijst jullie op de do's en don'ts om de letter te laten schijnen in alle veiligheid. Op het einde van de tweede workshop is er ook aandacht voor afwerkingstechnieken: vernissen, beitsen, nagelgaatjes wegwerken enz.

De perfecte combo-workshop voor wie zijn eerste stapjes wil zetten in deze maaktechnieken.

 

Elke deelnemer gaat naar huis met één letter van +/- 80cm hoogte. Wie achteraf, zelf nog letters wil bijmaken, kan komen verder knutselen tijden de open atelier momenten óf zich op voorhand inwerken in het gebruik van de Shaper Origin tijdens de demonstratie op 19 oktober.

Terug naar overzicht

Wanneer

woensdag 8 nov EN donderdag 9 nov: telkens 18u30-21u30

Niveau

geen voorkennis vereist, we maken je wegwijs in het houtatelier

Prijs

€135
Delen