MaM’s basics: Shaper origin frees

In het MaM staat heel wat gerief dat voor velen in het eerste oogopslag moeilijk te bedienen lijkt. Om die drempel wat te verlagen worden heel wat workshops gegeven over specifieke toepassingen op bepaalde machines. Workshops zoals: 'Maak je eigen sticker', 'ontwerp jouw eigen juwelen met de lasercutter', 'bedruk een t-shirt voor vaderdag'... Enzovoort. Maar wat als je helemaal geen juwelen of t-shirt wil maken, maar gewoon je eigen ding? En toch heb je een duwtje in de rug nodig om op gang te geraken...

De initiatiereeks MaM's Basics toont hoe eenvoudig het allemaal kan zijn! We geven een korte initiatie van een uurtje over MaM's -helemaal niet zo'n- 'complexe' toestellen. Na deze initiatie kan je zelfstandig aan de slag in het MaM met de machine die je graag wilt gebruiken. Uiteraard is er tijdens de open ateliermomenten nog steeds altijd begeleiding aanwezig om te hulp te schieten als je even vast zit. Welke machines komen allemaal aan bod? De borduurmachine, de Shaper origin freesmachine, de Stickerprinter en snijplotter,... Voor elke initiatie dien je apart in te schrijven.

Deze initiatie gaat over de Shaper origin freesmachine. Geen ervaring met hout? Geen enkel probleem! Houtbewerken is helemaal zo moeilijk niet met dit FAN-TAS-TISCH toestel van festool. Het toestel is een voorbeeld voor iedere machine-ingenieur die gebruiksvriendelijkheid nastreeft. Met enkele heel eenvoudige stappen kan men de meest complexe gravure of verbinding uitfrezen met precisie tot op 1/1Oe van een millimeter. Een uurtje is meer dan genoeg om de mogelijkheden van dit toestel te demonstreren en de deelnemers te inspireren. Erna is het aan jullie!

Terug naar overzicht

Wanneer

Donderdag 9 februari van 19 tot 20uur

Capaciteit

max 15 personen

Prijs

10 euro
Delen