Maak en pimp je eigen zeepjes met ZEEPZOT!

GOED NIEUWS!

Bruges very own FORCE OF NATURE;  Layla - onderneemster en soap diva oftewel  Zeepzot - komt naar het MaM... 2 keer zelfs!

Tijdens twee opeenvolgende workshops toont Layla ons de kneepjes van het zeepfabriceren.

Wat te verwachten?

Workshop 1: Het proces van zeep maken volgens de koude methode, vol geurende oliën, gedroogde bloemetjes en kruiden.

Workshop 2: It's all about presentation! Na het demouleren brengen we onze zeepjes naar hogere niveau's! Layla en MaM's creatiefste telg Sam-Massam-Roose inspireren ons bij het pimpen van de zeepjes. Hoe? Door die te bedrukken met stempels, te personaliseren met de laser, verpakking te maken met de snijplotter, zelf mallen te maken voor onze volgende exemplaren met het vacumeertoestel, te decoreren met droogbloemen,... NOEM MAAR OP!

Tip: volg ook een keramiekworkshop bij naamgenote layla van plek 62 om je eigen zeepschaaltje te fabriceren!(zie kalender)

Naast de zeepjes neem je ook heel wat kennis mee over wat er allemaal te realiseren valt in het MaM, en hoe eenvoudig het allemaal is!

Ga naar huis met handgemaakte stukken zeep* die vegan en 100% natuurlijk zijn. Zonder artificiële geur-, kleurstoffen of bewaringsmiddelen; no nasties! Hierdoor zijn je eigen zeepjes een huidvriendelijke en milieu bewuste keuze in de badkamer en ver daarbuiten.

*Het duurt ongeveer 4 weken tot de zeep volledig uitgehard is voor gebruik.

Terug naar overzicht

Wanneer?

Donderdagen 23 februari en 2 maart van 19u tot 21u30

Benodigdheden

Draag kledij dat vuil mag worden, met lange mouwen!

Prijs

€75 inclusief zeepjes, verpakkingen en andere deco-elementen.
Delen