XR for Architecture, Design & Engineering

Leer het potentieel van XR-technologie kennen op het event XR for Architecture, Design & Engineering.   

XR- technologie kan worden ingezet als een ontwerp- en presentatietool. Gebruik XR om jouw ontwerp te visualiseren en/of direct in een realistische omgeving te ervaren. Dankzij XR kunnen architecten hun modellen op basis van BIM-gegevens eenvoudig renderen om zo klanten virtueel mee te nemen in hun verhaal.

Gebruik XR om samen te werken, veilig te leren werken, creëer digital twins van machines om mensen op te leiden, bedrijfsprocessen te optimaliseren enz.

Dit event bestaat uit een gezamenlijk deel en break-out sessies.  

 

Programma

De avond gaat van start om 18u met enkele inspirerende keynotes over de impact van de technologie op design, architectuur en industrie, verzorgd door pioniers in het veld. Daarna volgen twee break-outsessies met concrete toepassingen:

TRACK 1: Ontdek hoe XR-technologie kan worden gebruikt door ontwerpers en architecten om hun ontwerp te visualiseren aan klanten of opdrachtgevers. Dankzij de technologie krijgen deze meer zicht op hoe eindproducten er zullen uitzien en hoe ze zullen functioneren. De technologie kan ook een grote rol spelen bij het ontwerpen en bouwen van gebouwen en andere structuren.

TRACK 2: Ontdek hoe XR-technologie kan worden gebruikt om het productieproces te visualiseren en te optimaliseren. De technologie kan het proces van het ontwerpen van producten en systemen vereenvoudigen. Ten slotte kan de technologie worden gebruikt om medewerkers te trainen of op te leiden in gevaarlijke of complexe situaties.

Ontdek het volledige programma en alle details hier. 

 

Dit event organiseren we samen met Designregio Kortrijk en MICT-UGent, Agoria Building & Infrastructure Technology Club, Flanders Make & Sirris.

Terug naar overzicht

Wanneer

Donderdag 2 februari om 17u30

Waar

The Penta, Sint-Martens-Latemlaan 1B, 8500 Kortrijk

Prijs

€150 excl. BTW Lid van XR-Valley of Sirris: €75 excl. BTW
Delen