Workshop: Creatief met fotografie

Cato Crevits, Brugge's eigenste aanstormend talent, creatieve duizendpoot en binnenkort op haar palmares... MaM-'maak'coach! Fotografe, grafisch ontwerper en sociaal geëngageerde gangmaker zijn maar enkele van de woorden die haar omschrijven. Cato is ondanks haar jonge leeftijd zeer bedreven in het vinden van inspiratie in het alledaagse.

Tijdens deze workshop leren we als echt fotograaf-kunstenaars te denken en te doen. Met een frisse blik leren we kijken naar de dingen, we leren die op een aantrekkelijke manier vast te leggen, maar ook om technisch onderbouwd te werk te gaan. Creatief te werk gaan als fotograaf is de focus maar ook;  hoe pakken we een langdurig project aan? 

Al altijd schoonheid willen leren capteren zodat de sfeer als voor het naakte oog bewaard blijft? Dan is deze workshop niet te missen!

In het MaM zijn een aantal professionele camera's ter beschikking die door iedereen ter plekke kunnen gebruikt worden. Breng gerust jouw eigen camera mee om deze nog beter te leren gebruiken.

Enkele dagen voor aanvang van de activiteit krijgt u een mail met praktische afspraken. Mocht u deze niet ontvangen, gelieve ons te contacteren (050 68 26 95). 

Terug naar overzicht

Wanneer

Woensdag 17 mei van 19u tot 21u30

Benodigdheden

Eventueel jouw eigen camera

Capaciteit

Maximum 10 deelnemers

Prijs

18 euro
Delen