Van verbeelding tot beeld: wat betekent werkgeluk voor jou?

Een Beeldende Workshop Werkgeluk, voor leerkrachten uit alle vormen secundair onderwijs.

Waar woorden tekortschieten, helpen beelden. Beelden helpen om grip te krijgen op datgene wat moeilijk te vatten is. Vandaag vloeit er heel wat inkt over werkgeluk. Maar wat betekent werkgeluk nu écht? Tijdens deze workshop maken we gebruik van beeld, verbeelding en visualisaties om tot nieuw en rijker inzicht te komen. Je gaat aan de slag met pen, papier en andere creatieve materialen om uiting te geven aan wat werkgeluk voor jou betekent en hoe je dit in jouw rol als leerkracht kan inzetten. Dit zonder enige vereiste voor creatief talent: iedereen is creatief.

We nemen de tijd om te reflecteren, gaan in dialoog met elkaar, ontdekken gelijkenissen en verschillen. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, zo ook jouw eigen kompas naar meer werkgeluk en hoe dit bijdraagt aan het gelukkig voor de klas staan. Wij zorgen voor een warme en positieve beleving, te beginnen met een koffie als warm verbindingsmoment.

Deze workshop is een initiatief van Kapitein Werkgeluk: een project met de missie om werkgeluk en welzijnsbeleid dieper te verankeren in het secundair onderwijs. De workshop wordt verzorgd door het positieve duo, Sarah Daniels en Laura de Blaere: onderzoekers verbonden aan de Bachelor Toegepaste Psychologie, Howest.

Dit is een workshop voor leerkrachten uit alle vormen secundair onderwijs. Men kan hiervoor ook een nascholingsattest krijgen.

Terug naar overzicht

Wie

Leerkrachten secundair onderwijs

Wanneer

Donderdag 9 februari van 9u30 tot 11u30 OF van 19u tot 21u

Benodigdheden

Niets, enkel jouw verbeelding, nieuwsgierigheid en zin om uiting te geven aan wat in jou leeft. Niet meteen voeling met creativiteit? Geen zorgen, creatief talent is niet vereist.

Prijs

Deelname is gratis
Delen