Vaderdag in’t kwadraat dit jaar!

Dit jaar verrassen we papa twee keer! Op zondag 12 juni (vaderdag) kan je jouw papa verrassen met geweldig leuke vooruitzichten (en een bon)! Want... de volgende zaterdag op 18 juni, kunnen vader en kind samen hun Vaderdag cadeau maken!

Niet alleen hebben we een gigantisch spannende, inspirerende en leerrijke middag voor jullie in petto, we maken er ook een onvergetelijke papa-kind ervaring van!

Wat zullen we doen? Een leuke barbecueshort, T-shirt of sportbroekje bedrukken. Als je een groot en klein T-shirt meebrengt, kunnen jullie hetzelfde t-shirt maken.

Zo gaan we te werk:

Stap 1: Breng voor zowel papa als kind iets mee om te bedrukken... We hebben het over: een BBQ-short, een t-shirt, een sportbroekje,... (We hebben hier alvast zwarte en beige totebags liggen). 

Stap 2: Samen met onze maakcoach, Marc, gaan we op zoek naar het perfecte opschrift of de coolste tekening om te drukken. Met behulp van de juiste software snijden we die uit met onze snijplotter. Dan rest ons nog een kleurtje kiezen en VOILA, we kunnen DRUKKEN!

Mochten jullie een leuke tekening hebben die jullie graag vereeuwigd zien op de achterkant van papa's wielerbroekje, breng gerust mee (fysiek of op stick). 

De workshop gaat door op zaterdag 18 juni van 9u30 tot 11u30. Voor diegenen die zich inschrijven en papa op vaderdag zelf al een 'tegoedbon' willen geven kan je die hier downloaden!

Herinneringen voor het leven en de leukste unieke souvenirs... aarzel niet!

Terug naar overzicht

Voor wie

Uitzonderlijk op zaterdag, voor kids van 7 tot 15 én hun papa

Wanneer

zaterdag 18 juni van 9u30 tot 11u30

Benodigdheden

Iets om te bedrukken voor zowel vader als kind

Prijs

18
Delen