Storytelling – 2 workshops

Storytelling, What’s in a name? Je hoorde deze term ongetwijfeld al vaak vallen, maar wat is het nu juist? En hoe kan jij het toepassen?

In deze mini-reeks gaan we er dieper op in. De woensdag komt er een inspirerende spreker vertellen over de ‘soorten’ storytelling en wat je er mee kan doen; Kan je er rijk van worden? Kan je het als maker gebruiken? Wat maakt jouw ‘story’ een goed verhaal? Al wie een verhaal wil vertellen, komt in deze workshop te weten hoe je dit best aanpakt. De expert maakt ook ruimte om ieders verhaal te bekijken en op een coachende manier bij te sturen.

Op dag twee maken we de vertaling van personal storytelling naar personal branding. Je kan zelf kiezen om dit verhaal in een podcast te gieten, om het te vertalen in een huisstijl, een logo, een sterk merk, en zo in te zetten als marketing-tool. We geven je de nodige tips & tricks mee en doen enkele leuke oefeningen die je als voorzet kan gebruiken om jouw brand uit te bouwen.

Wil je na deze initiatie in storytelling, je verhaal graag opnemen? Schrijf je dan in voor de workshop Podcast recording van 27 & 28 sept.

 

Je kan je voor beide workshops inschrijven, of voor 1 onderdeel.

Ben je ingeschreven? Super! Enkele dagen voor de workshop krijg je van ons een reminder mail met praktische info

Terug naar overzicht

Wanneer

woe 20 sept: storytelling 19u-21u do 21 sept: personal branding 18u30-21u30

Prijs

€18
Delen