Social Creativity Dots: Kinderopvang

Social Creativity?! Dat staat voor projecten en organisaties die op een innovatieve en creatieve manier omgaan met sociale uitdagingen. Het draait om mensen. Mensen die sociale interactie op een positieve manier stimuleren.

Het thema van deze editie is kinderopvang in de brede zin van het woord.

  • Wij zorgen voor een kort en inspirerend programma waarbij 3 sprekers hun initiatief of organisatie komen pitchen. --> bekendmaking van sprekers volgt binnenkort!
  • Afsluiten doen we met een (gratis) hapje en een drankje.

Dit evenement gaat normaal gezien door in de Mind- and Makerspace, maar omwille van verbouwingswerken gaan we 'on tour' bij onze partners. De dots gaan deze door in Korf, een café en eventlocatie van partner De Republiek.

Ben jij net als wij overtuigd dat creativiteit noodzakelijk is om de sociale uitdagingen aan te gaan? Ben je wel te vinden voor een gezellige avond waarbij inspireren en verbinden centraal staan?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je er bij zijn? Inschrijven is gratis, maar verplicht. Op die manier kunnen we een betere inschatting maken wat hapjes en drankjes betreft.

PS. Het evenement wordt gehost door Howest, Social Creativity en de Mind and Makerspace, het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen, of je nu deel uitmaakt van Howest of niet.

Terug naar overzicht