Ontwerpsessie: Als begeleider aan de slag met STEM in de vrije tijd!

Vind je het fijn om STEM-activiteiten te ontwerpen? Heb je soms het gevoel dat je ideeën wat opgedroogd zijn? Waar vind je inspiratie? Wat zijn STEM-trajecten? En … hoe maak je die inclusief?

 

In deze ontwerpsessie zetten we in op innoverende en inclusieve STEM-activiteiten en trajecten. We verzinnen, zoeken inspiratie, schrappen, overleggen, zweten, sleutelen en toetsen af. Na deze actieve sessie keer je naar huis met een hoofd vol ideeën. Door de concrete tips en inzichten doe je vertrouwen op om zelf nieuwe activiteiten te genereren of om bestaande activiteiten aan te passen.

Deze gratis, door VLAIO erkende, train-the-trainer wordt gegeven door lesgevers van het STEM-partnerschap STEAMhive en is bedoeld voor toekomstige/ huidige begeleiders van STEM in de vrije tijdssector. Ook voor leerkrachten uit het formele onderwijs kan dit een verfrissende insteek zijn.

Terug naar overzicht

Wanneer?

Woensdag 26 april; 13u30 - 16u30

Waar?

Mind- And Makerspace POP-UP, Rijselstraat 3, Brugge

Prijs?

gratis

Voor wie?

Geïnteresseerde studenten, animatoren, jeugdwerkers, begeleiders van buitenschoolse activiteiten, leerkrachten, vrijwilligers ... Geen voorkennis verreist.
Delen