Met de bus naar Maakfest & Technopolis

Zaterdag 26 november palmen we  Technopolis in om te ervaren en ontdekken wat de kracht van samen maken is, samen met De Creatieve Stem, FabZero en tal van partners
Doe mee aan de makeathon of de soldeerchallenge en laat je omver blazen door de makersexpo. Zoek je de juiste partners of netwerken voor creatieve projecten? Vind ze op de interactieve STEAM markt! Enkele talks van maak experten en communitybuilders inspireren je met topics over verbinding, community en creativiteit.

We organiseren een complete daguitstap:

Planning

  • 9u (stipt!): Vertrek aan de achterkant van Brugge station met de bus
  • 9u30: opstap in Drongen - Van der Valk hotel
  • 10u30: bezoek aan Technopolis / opzetten van je stand voor FabZero-deelnemers
  • 13u - 17u: maakfest (expo's, talks, netwerken, workshops, and many more)
  • 17u30: vertrek uit Mechelen, voorziene thuiskomst rond 19u.

Lunch is enkel voorzien voor exposanten (FabZero-deelnemers). Bezoekers kunnen een eigen lunchpakket meenemen van thuis, of ter plekke in Technopolis iets kopen.

Let er even op dat je bij de inschrijving het juiste aantal deelnemers opgeeft en ook hun namen. Zo kunnen we een correcte lijst opstellen van busreizigers.

Schrijf na je naam B als je in Brugge opstapt, D als je in Drongen opstapt, bij de inschrijving. Ook bij de andere deelnemers voor wie je een zitje boekt. Bedankt!

 

 

Doorlopend
Expo
Wordt omver geblazen door de eindwerken van de studenten FabZero en andere makers. Ontdek de mogelijkheden binnen STEM-projecten. Maar pas op! Laat je niet vangen door de robot!

Workshops
Op verschillende locaties in de exporuimte zal je creatief aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld met een snijplotter? Of speel je liever op zelfgemaakte spellen? Misschien kan je zelfs je pannekoek laten printen met een 3D-printer!

Makeaton
Daag jezelf en anderen uit in de makeaton, maar voornamelijk? Creëer samen!

Challenge
Ga op schattenjacht in de exporuimte. Doe, denk & soldeer!

Netwerk
Soms is netwerken toch iets ongemakkelijks...
Niet als je leuke interactiespellen kan spelen én zomaar gemeenschappelijke interesses vin

Terug naar overzicht

Wanneer

zaterdag 26 november vertrek om 9u

Wat

een inspirerende daguitstap, incl. busrit heen-en terug, toegangsticket voor Technopolis en bezoek aan Maakfest. (Lunch niet inbegrepen)

Prijs

€18 ppn.
Delen