MaM’s basics: Borduren

De initiatiereeks MaM's Basics toont hoe je aan de slag kan met onze verschillende machines! We geven een korte initiatie over een van MaM's complexere toestellen. Na deze initiatie kan je zelfstandig aan de slag met de borduurmachine. Uiteraard is er tijdens de open ateliermomenten nog steeds altijd begeleiding aanwezig om te hulp te schieten als je even vast zit. Voor elke initiatie dien je apart in te schrijven.

Deze initiatie gaat over de Borduurmachine. Dit toestel werkt met specifieke software van Bernina. In het MaM hebben we 4 laptops ter beschikking met deze software. Je kan thuis oefenen op een gratis versie, maar geen bestanden opslaan. Je bestandje klaarmaken moet dus altijd ter plekke gebeuren. Een groot deel van de uitleg zal dus over de software gaan. Daarnaast hebben we het hardware gedeelte. Welk soort stof, welk vlies en welk spanraam gebruik ik?  Hoe span ik mijn stof in? Hoe bedraad en bedien ik het toestel zelf? Geen enkele vraag blijft onbeantwoord.

Heb je interesse om eens zelf eens een borduursel te maken tijdens de publieke opening? Dan is deze initiatie niet te missen!

Terug naar overzicht

Wanneer

donderdag 14 maart van 19 tot 21uur

Capaciteit

max 15 personen

Prijs

10 euro
Delen