Laseren: personaliseer een heerlijke tapasplank

Wou je al langer leren werken met onze lasercutter? Zoek je nog een tof cadeau voor een nazomerse BBQ of house warming? Schrijf je snel in om een gepersonaliseerde tapasplank te maken én een demo mee te krijgen over hoe je hem smakelijk kan vullen*.

In deze workshop krijg je de basics aangeleerd. Je komt te weten hoe je items kan graveren met de lasercutter. Graveren of etsen is de mooiste manier om houten voorwerpen te personaliseren. Je kan er tekeningen, kleine logo's of tekstjes 'in branden'. De focus zal liggen op hoe we een leesbare tekening kunnen maken voor de laser. Dit gebeurt in de gratis software 'inkscape'. Ook leer je eigenhandig de lasercutter bedienen. We delen daarnaast enkele tips om tot een mooi eindresultaat te komen.

Wij hebben diverse houten tapasplanken, die je ter plaatse kan aankopen. De prijzen verschillen volgens formaat en houtsoort. Je kan je favoriete model zelf uitkiezen.

In het MaM zijn voldoende laptops ter beschikking. Werk je graag met eigen laptop? Installeer dan alvast de gratis software 'inkscape' (via deze link).

(*: de tapas zelf zullen we tijdens de workshop moeten proeven natuurlijk!)

Ben je ingeschreven? Super! Enkele dagen voor de workshop krijg je van ons een reminder mail met praktische info.

Terug naar overzicht

Wanneer

Woensdag 23 augustus, van 18u30 tot 21u30

Capaciteit

De workshop gaat door vanaf 3 personen, maximum 10 deelnemers

Niveau

Geen voorkennis vereist

Benodigdheden

Breng eventueel een eigen, blanco tapasplank of broodplank mee. Wij hebben ook diverse modellen (ter plekke aan te kopen) om uit te kiezen. Evt. een specifiek logo of lettertype meebrengen op USB-stick

Prijs

€25; laserworkshop, tapasdemo & tapa'tjes
Delen