Laseren: naamcirkel met droogbloemen

Een kindje op komst? Iets te vieren? Deze naamcirkels zijn leuk bij geboortes, huwelijken, verjaardagen of wil-je-mijn-getuige-zijn-verzoekjes.

In deze tweedelige workshop leren we je een eigen houten naamcirkel maken met behulp van de lasercutter en die te decoreren met droogbloemen.

In de eerste sessie leer je digitaal ontwerpen in de software Inkscape. Je leert er vormen toevoegen, van elkaar aftrekken en eigen letters toevoegen. Vervolgens mag je zelf dit uitsnijden met de lasercutter. Ook deze handelingen worden je geduldig en stapsgewijs uitgelegd.

In de tweede sessie leren we je hoe je de cirkel kan voorzien van droogbloemen. Wat zijn de beste combinaties en waar moet je rekening mee houden?

Elke deelnemer gaat naar huis met een zelfgemaakte naamcirkel, in hout, voorzien van jouw droogbloemcreatie. Je kan zelf kiezen of dit met of zonder voetsteuntje moet zijn. Of enkel de naam uitgesneden, om dan in een metalen cirkel op te hangen. Een ding is zeker, je bent verzekerd van vele oh's en ah's!

* max 2 stuks per persoon, van diameter 40cm; droogbloemen voor 1 stuk.

Terug naar overzicht

Wanneer

Woensdag 31 mei 18u30 tot 21u30 (laser) en woensdag 7 juni 19u - 21u (droogbloemen)

Benodigdheden

Breng gerust je eigen lettertypes mee op een USB-stick Wie wil mag zijn eigen bloemen meebrengen (bepaalde kleur of groen uit de tuin (olijf, eucalyptus,...))

Prijs

€ 45, incl. hout, lasertijd, droogbloemen, gebruik laptop en een leuke avond
Delen