Initiatie borduren

Leer werken met onze Bernina digitale borduurmachine.

Onze borduurmachine is een digitaal toestel dat toch enige handigheid en handwerk vereist. Wil je graag dansen op dat koord tussen de digitale wereld enerzijds en handwerk anderzijds? Deze broduurmachine slaat de brug tussen beiden.

In deze workshop tonen we de mogelijkheden van het toestel. Er staan voorgeprogrammeerde figuren en letters in; maar je kan ook een eigen ontwerp maken. Daartoe worden de basisprincipes van de Bernina software aangeleerd.

Naast het ontwerp-deel, komt er ook een belangrijk stuk rond de soorten verstevigingsvlies, het inspannen van je borduurraam, de garen, enz. We tonen je de mogelijkheden, de limieten hangen van jouw creativiteit af.

Inspiratie verzekerd!

 

We beschikken over 3 software licenties, dus in deze workshop zal je in kleine groepjes te werk gaan. Daarbij helpen we elkaar en kan je verder geïnspireerd worden.  Wie al een prentje of logo in gedachten heeft, kan dat meebrengen op USB-stick in JPG of EPS.  Wie zijn of haar werkstuk niet kan afwerken, mag steeds terugkomen tijdens één van onze open labs.

Terug naar overzicht

Wanneer

woensdag 22 september of 21 oktober van 19u - 21u30

Capaciteit

min. 2 - max. 9

Benodigdheden

breng gerust een T-shirt, (keuken)handdoek, slabbetje, fleece sjaal of zakdoek mee

Prijs

€ 25, inclusief het gebruik van de machine, de garen, verstevigingsvlies, teststof, klein naaimateriaal, ....
Delen