Infoavond: Met mijn organisatie naar het MaM

Wekte de Mind- And Makerspace al enige tijd je interesse? Wil je graag aan de slag met jouw doelgroep? Ben je benieuwd wat het MaM te bieden heeft voor jouw organisatie?  Dan nodigen we je graag uit op een infoavond en brainstorm rond de werking van het MaM.

We zullen de werking van het MaM uit de doeken doen en dan voornamelijk ons aanbod naar sociale organisaties toe. We geven je alle praktische info mee over onze werking (tarieven, tijdstippen,...) maar vooral ook de vele mogelijkheden. Wie nog nooit in de Mind- and Makerspace kwam, kan ook een rondleiding krijgen om nog meer doe-dingen te ontdekken.

Verder kijken we hoe jullie werking matcht met ons aanbod. Wil je eenmalig komen? Met wisselende groepen? Meermaals met dezelfde groep? Is er veel budget, of net weinig?
Tijdens het tweede deel van de workshopavond steken we een eigen workshop in elkaar. In groepjes gaan we brainstormen over toffe activiteiten, aangepast aan de mogelijkheden en doelstellingen van je cliënten. 

 

Onder het motto "Meer doen dan maken" willen we vooral jullie cliënten succeservaringen aanbieden, hen doen groeien of even een moment buiten de muren van de organisatie gunnen.

Schrijf ook je collega's in! Het is fijner om met z'n tweeën of drieën na te denken over een workshop, dan alleen. Zo kan je elk vanuit jullie ervaring een activiteit voorbereiden.

Terug naar overzicht

Wanneer

dinsdag 12 juli 9u30-12u OF woensdagavond 24 augustus 19u30-21u

Wie

alle begeleiders binnen een socio-culturele organisatie

Wat

Maakt de match tussen MaM en je eigen organisatie

Kostprijs

gratis
Delen