Houten juwelen maken op de lasercutter

Barst je van de leuke ideeën, maar weet je niet hoe je ze kan realiseren? Wil je met de lasercutter leren werken, maar weet je niet onmiddellijk wat te maken? In beide gevallen is deze workshop iets voor jou!

Leer stapsgewijs de lasercutter kennen. Aan de hand van leuke, fijne oorbellen, juwelenhangers of broches krijg je de bijhorende software onder de knie. Je leert de mogelijkheden en ook de limieten van de lasercutter kennen op deze manier.

Maak je eigen juwelen in hout. 

Dit is een initiatieworkshop waarin je heel wat inspiratie mee krijgt en waarin we op beginnersniveau de werking van de lasercutter uitleggen. Eenmaal je weg bent met de Inkscape software, kan je jouw ontwerp laten uitsnijden door de lasercutten. De werking van de machine wordt helemaal uit de doeken gedaan, zodat je voortaan zelf aan de slag kan. Met de houten stukjes kan je vervolgens hangertjes of stekers aan bevestigen om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

 

We voorzien voor elke deelnemer een laptop met de nodige software. Wie wil mag zijn eigen computer meebrengen, maar installeer op voorhand al even het gratis programma Inkscape.

 

 

Terug naar overzicht

Wanneer

Donderdag 14 oktober 18u30 - 21u00

Capaciteit

Max. 15 deelnemers De workshop gaat door vanaf min. 3 deelnemers

Benodigdheden

Niets, je kan onze laptops gebruiken

Prijs

€25, incl. gebruik van de lasercutter, diverse houtsoorten, hangertjes, ringen, lijm, vernis, lak, en klein gereedschap
Delen