Glazuurtechnieken

In deze workshop kom je meer te weten over de diverse glazuren die er bestaan om keramiek mee af te werken. Een externe workshopgever toont je de mogelijkheden, de do's en de don'ts. Dit is een inspirerende en boeiende avond waarin je zelf de handen uit de mouwen mag steken.

Je kan deze workshop volgen als vervolg op een eerdere sessie die je volgde in het MaM om zo je potjes af te werken; maar dat is geen must. De avond zal even boeiend zijn, voor wie geen voorafgaande workshop volgde. Je kan op de verschillende data instappen, of het als een 'afwerkingsles' zien.

Er is keuze tussen een 8 tal verschillende kleuren en diverse glansgraden.

 

Wie deze workshop volgt zonder eigen aardewerk, kan bij ons schaaltjes kopen aan €2,5/ stuk. Deze zijn reeds voorgebakken en klaar om te glazuren. Zo krijg je de techniek alvast in de vingers!

In deze workshopprijs is de prijs voor een glazuurstook inbegrepen. Elke deelnemer mag tot 4 kleine keramieken werkstukken glazuren of 2 grote vormen. Extra potjes of werkstukken mogen, maar tegen een meerkost van €5 per item.

 

Terug naar overzicht

Wanneer

woensdag 6 oktober (19u), woensdag 13 oktober (18u30) of donderdag 16 december (18u30)

Capaciteit

Min. 3 - max. 10 deelnemers

Benodigdheden

Zeef, spatel, schort, een plastieken mengbeker Evt. je eigen aardewerk, reeds gebakken (biscuitbak); maar het kan ook zonder

Prijs

€35, inclusief een glazuurstook en het gebruik van onze kwastglazuren
Delen