Borduursoftware: Bernina

Leer werken met onze Bernina digitale borduurmachine en de bijhorende software.

In deze workshop tonen we de mogelijkheden van het toestel. Er staan voorgeprogrammeerde figuren en letters in; maar je kan ook een eigen ontwerp maken. Daartoe worden de basisprincipes van de Bernina software aangeleerd.

We beschikken over 3 software licenties, dus in deze workshop zal je in kleine groepjes te werk gaan. Daarbij helpen we elkaar en kan je verder geïnspireerd worden.  Wie al een prentje of logo in gedachten heeft, kan dat meebrengen op USB-stick in JPG of EPS. Je mag ook de gratis download installeren van Bernina Borduursoftware (free trial). Zo kan je op je eigen laptop, individueel oefenen, maar helaas niet opslaan.

Deze workshop focust dus vooral op het aanleren van de software. Het effectieve borduren komt ook aan bod. Belangrijk om te weten is dat niet iedereen de tijd zal hebben om effectief zijn ontwerp te realiseren. Maar, iedereen heeft zeker recht op 1 borduursel en kan dus later zijn kant-en-klaar bestandje op de machine steken! Dit kan dan tijdens onze open ateliers op woensdag en donderdag, wanneer er ook telkens hulp aanwezig is!

Terug naar overzicht

Wanneer

Woensdag 1 juni van 19u00 - 21u30

Voor wie

Al wie wil leren borduren

Prijs

€ 18
Delen Inschrijven