Leer tekenen in 3D – basiscursus Fusion360

Fusion360 voor beginners.

Leer denken en tekenen in een digitale 3D-omgeving.

Ben jij nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn met CAD - computer aided design ? Kom deze boeiende workshop meevolgen en leer stap voor stap ontwerpen in 3D. Kom binnen in de ontwerperswereld van 3D-modelling; zowel grafische ontwerpers als architecten tot product designers en mensen uit de reclamewereld maken er gebruik van.

In deze workshop leer je werken met het CAD software pakket Fusion360 van Autodesk. Voor privé gebruik is deze software gratis. De workshopgever toont je geduldig de stappen om tot een eigen ontwerp te komen. Hij toont de vele mogelijkheden van de software, voor wie later verder wil tekenen in 3D.

De workshopreeks bestaat uit 3 lessen waarin je voldoende tijd krijgt om je eigen project uit te tekenen. De laatste les laat een pauze met de voorgaande zodat je thuis kan verder oefenen.

Een basiskennis van computergebruik is vereist (klikken, slepen, opslaan, downloaden, werken met mappen,...). Je kan één van onze computers gebruiken voor deze workshop. De nodige programma's staan daar op. Wie graag zijn eigen laptop wil gebruiken, vragen we om Fusion360(personal use) alvast te installeren.

Voor enthousiastelingen die graag hun digitale ontwerpen fysiek maken door ze in 3D te printen, kan zich ter voorbereiding inschrijven voor de workshop '3D-printen' van 6 december!

 

Ben je ingeschreven? Super! Enkele dagen voor de eerste workshop krijg je van ons een reminder e-mail met praktische info.

Terug naar overzicht

Wanneer

Donderdag 11, 18 en 25 januari, telkens van 19u-21u

Capaciteit

De workshop gaat door vanaf 4 deelnemers. Maximum 10 personen.

Benodigdheden

Wij voorzien laptops en computermuizen. Wie dat wil, mag z'n eigen laptop meebrengen.

Prijs

€54 voor de volledige cursus

Niveau

Geen voorkennis van CAD vereist, wel algemene computervaardigheden
Delen