Ambacht: Glaspaneel met proefbuisje in Tiffany’s stijl

Dat moment waarop het zonlicht jouw compositie aan kleurtjes vangt en je het proefbuisje vult met een fleurig vers bloempje... Zalig!

Febe, MaM-maakcoach en glaslover, inspireert ons met gekleurd glas en vlakkencomposities en geeft je een intro tot de Tiffany's stijl. Volgens het glas-in-lood-principe maar dan met koperfolie (ietsje toegankelijker) snijden en slijpen we het glas. Daarna puzzelen we de glasstukjes samen. Die solderen we aaneen tot een uniek glaspaneel, afgewerkt met een glazen proefbuisje!

Als je graag een eigen stukje gebroken glas erin verwerkt, breng het zeker mee (3mm)! Daarnaast hebben we hier alle kleurtjes van de regenboog voor jullie ter beschikking.

Wat breng je mee?

  • Een elastiekje voor het haar (indien lang haar)
  • Klein penseel (beige hardhaar, hoeft geen duur penseel te zijn)
  • Eventueel eigen ontwerp (max. 6 vlakken en max. 25 x 25 cm), maar hoeft zeker niet. Wij voorzien ook standaardontwerpen.
  • Indien gewenst, eigen glas van 3 mm 

Enkele dagen voor aanvang van de activiteit krijg je een mail met praktische afspraken. Mocht je deze niet ontvangen, gelieve ons te contacteren (050 68 26 95).

* Ben je zwanger? Dan raden we niet aan om deze workshop te volgen. Kijk gerust eens tussen ons ander aanbod.
* De foto is met glas in lood, het eindresultaat zal er dus ietsje anders uitzien, aangezien wij met koperfolie werken in deze workshop.

Terug naar overzicht

Wanneer

Donderdag 30 mei om 18u tot 22u00

Benodigdheden

Kledij die vuil mag worden. Penseeltje, eigen glas (indien gewenst, 3 mm), haarelastiek, evt. eigen ontwerp

Prijs

53 euro (incl. glas, vaasje, materiaal)
Delen Inschrijven