vakantieworkshops voor kids

workshops voor volwassenen

rondleiding MaM

reserveer een toestel

veelgestelde vragen

Zin om iets te maken?

Zin om iets bij te leren? 

Tijdens onze open atelieruren kunnen kinderen en jongeren hun eigen ideeën laten groeien. Op woensdagnamiddag zijn jonge makers extra welkom om samen met hun ouders te experimenteren en te bouwen aan hun eigen vet coole racebike, droomkasteel met ingebouwde verlichting of zelfgemaakt T-shirt.

Deze open ateliermomenten zijn er om te oefenen wat je eerder leerde in het MaM; tijdens een schoolbezoek, tijdens een kamp, een workshop of ergens anders. Of misschien heeft jouw mama of papa wel een leuk idee maakidee om samen uit te werken.

Met of zonder voorkennis biedt dit open atelier een veilige haven om te experimenteren. Aan de hand van stappenfiches en tutorials op het MaM You-Tube kanaal kom je al een heel eind! Breng zeker een volwassene mee om je te assisteren.

 

Ben je niet zo’n ‘digi-kid’? Je kan in het MaM ook kleien, schilderen en met karton aan de slag. Of voel je je eerder thuis achter een camera? Wij hebben alles in huis om TikTok filmpjes op te nemen: een green screen, studiolichten, audiostudio en zo veel meer.

Onze deur staat open! Het verbruik van bv. stickerfolie of lasertijd kan je ter plaatse betalen met Bancontact. Wie dat wil, kan lid worden en zo van een verminderd tarief genieten. Een lidkaart kan je aan het onthaal aankopen, maar hoeft niet.

 

Jonge makers zijn welkom tijdens al onze publieke openingsmomenten op dinsdag, woensdag en donderdag.

Je brengt best een begeleider (volwassene) mee op je te assisteren. Jouw persoonlijke assistent kan je helpen met het uitwerken van je droom. Een MaM medewerker is de hoofdverantwoordelijke van deze open atelier momenten. Samen met een vrijwilliger, helpen ze je weer op weg bij problemen en voorzien je van materiaal of gereedschap.

Proef van de sfeer