Samen maken we creatief denken en doen mogelijk voor iedereen.

De Mind- and Makerspace zet bewust sterk in op een aanbod voor scholen.

Met onze werking willen we creativiteit en innovatie in het onderwijs stimuleren. Eerder dan het aanbieden van een afgelijnde éénmalige workshop kiezen we voor zinvolle content die aansluit bij het lesprogramma en de te behalen eindtermen. We bereiden een bezoek aan het MAM in co-creatie met de leerkracht(en) en/of leerlingen voor en bieden de nodige ondersteuning tijdens de uitvoering.

Dit aanbod is dus steeds op maat maar ook in de aanpak zijn er heel wat mogelijkheden, zo bieden ook de studenten van de Howest lerarenopleiding ondersteuning of kan er vanuit een andere opleiding van de hogeschool een input gegeven worden.

Naast een inspirerende omgeving is het MaM een sociale plek waar verschillende expertisegebieden elkaar vinden en kruisbestuiving tussen scholen, externen, studenten, organisaties… kan plaatsvinden.

Het MaM staat voor een rijke, veelzijdige ervaring waar iedereen van elkaar leert.

We staan steeds open voor samenwerking en zien ernaar uit om jullie ideeën samen verder te verkennen. Aarzel dus niet om contact op te nemen via hello@mindandmakerspace.com, we plannen graag een rondleiding, brainstorm of workshop in, zodat jullie onze werking en het MaM beter kunnen leren kennen.