Ontwerp en maak je eigen sticker!

Eén van MaM's recentste baby's is de Roland SG2-300 stickerprinter en snijplotter. De printer produceert graphics van uitzonderlijke kwaliteit, in levendige, maar natuurlijke kleuren die zich echt onderscheiden van de massa.

Met het toestel kan je zowel stickerfolie als textielfolie bedrukken. Zo kan je niet alleen stickers leren maken, maar ook jou eigen T-shirt of totebag bedrukken. En dat allemaal in full colour!

Combineer dit toestel met de ontwerpskills van MaM's kind aan huis Tom-cheff-Roose, en je krijgt een superboeiende workshop! Tom leert ons de basis van het stickerontwerpen in Illustrator. Hoe je de printer laat weten wat te drukken en wat te snijden en hoe je jouw files professioneel kan doorsturen naar een drukker voor grote oplages. Illustrator is een betalend Adobe programma. In het MaM zijn enkele laptops aanwezig met de software erop. Breng zeker je eigen laptop mee als je over een Adobe-licentie beschikt of liever met de gratis proefversie (7 dagen geldig) op eigen laptop oefent.

Terug naar overzicht

Wanneer

Woensdag 11 januari van 19u tot 21u30

Benodigdheden

Eventueel eigen laptop met Illustrator

Capaciteit

Maximum 10 deelnemers. De workshop gaat door vanaf 3 inschrijvingen

Prijs

23 euro
Delen