— GEANNULEERD — Je eigen vliegtuigje en lanceerplatform

Modelleer en lasercut jouw eigen vliegtuigje en bouw nadien ook een lanceerplatform om het af te vuren.

Ben jij net zo gefascineerd door lucht- en ruimtevaart als wij? Kom deze boeiende workshop meevolgen en ontwerp in 3D je eigen vliegtuigje en lanceerplatform. Stap binnen in de makerswereld van 3D-modelling en lasercutten.

In deze workshop leer je werken met het CAD software pakket SolidEdge. De workshopgever toont je geduldig de stappen om tot een zweefvliegtuigje te komen. Hij toont de vele mogelijkheden van de software, voor wie later verder wil tekenen in 3D.

Nadien leer je hoe je een 3D-volume omzet in een vlakke 2D-tekening die op de lasercutter past. Deze cruciale stap is noodzakelijk om alle onderdelen van je vliegtuig te kunnen uitsnijden.  Nog even in elkaar steken en we kunnen opstijgen! Ready for departure?

 

Een basiskennis van computergebruik is vereist (klikken, slepen, opslaan, downloaden, werken met mappen,...). Je kan één van onze computers gebruiken voor deze workshop. De nodige programma's staan daar op. Wie graag zijn eigen laptop wil gebruiken, vragen we om SolidEdge (personal use) alvast te installeren.

Terug naar overzicht

Wanneer

Donderdag 18 november van 18u30 - 21u

Capaciteit

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Maximum 8 personen.

Benodigdheden

Wij voorzien laptops en lasermateriaal

Prijs

€ 25
Delen