Welkom in de warme wereld van de makers!

Iedereen is creatief, dat is ons uitgangspunt. De Mind- and Makerspace is een creatieve hotspot waar denkers en doeners elkaar vinden.
Het MaM is bij uitstek een plaats van ontmoeting en samenwerking. Makers, creatievelingen, studenten, muzikanten, starters, specialisten,… komen dagelijks bij ons langs. Daaruit is een hechte kliek ontstaan die wij graag als MaM’s best friends zien.

Onder de makers worden ideeën uitgewisseld, er worden bestanden en zorgen gedeeld. Er wordt samen geknutseld en gefoeterd, vragen gesteld en ze dagen elkaar uit voor een volgend project. De makerscommunity heeft tentakels naar andere netwerken zoals Make in Belgium, Koterij, maakbib’s of Instructables.

Iedereen is bij ons welkom om binnen te springen voor een drankje of een portie inspiratie.  Ook zonder project kan je er je vragen kwijt of anderen komen helpen.

Binnenkort willen we ons credo << learn-dare-make-share >> nog extra kracht bijzetten, met de oprichting van een heuse database aan ontwerptekeningen en CAD-bestanden. Vrij te gebruiken, vrij aan mee te bouwen.

Meer sfeerbeelden

Andere netwerken

Ook zin gekregen om deel uit te maken van deze community?

Lees meer over lidmaatschap